Často hľadáte: Postele Stoličky Jedálenské sety Skrine Výpredaj

Vyhľadať
Close this search box.

Napíšte nám

Čalúnená dubová posteľ Ludvika 180×200

5 rokov záruka

Výnos tovaru
na poschodie

Vrátenie tovaru
do 60 dní

100% drevený masív

Posteľ Ludvika dokonale spája krásu prírodného dreva s moderným komfortom. Ak hľadáte nábytok do svojho bytu, domu alebo penziónu, náš nábytok je tou správnou voľbou.

Skladom

Najnižšia cena produktu za posledných 30 dní pred zľavou dodáme do 10 pracovných dnídodáme do 2-12 týždňov

Posledných 10 ks skladom!

1 176 

Popis

Masívna dubová posteľ s čalúneným čelom Ludvika 180×200

Predstavujeme vám čalúnenú dubovú posteľ Ludvika – majstrovské dielo, ktoré premení vašu spálňu na oázu pokoja a luxusu. Táto masívna posteľ je nielen elegantným stredobodom vašej spálne, ale stane sa aj základom zdravého a pokojného spánku. Predstavte si, že sa každý večer ukladáte do pohodlia, ktoré vás objíma ako jemné objatie – presne takéto pohodlie ponúka Ludvika. Posteľ Ludvika s rozmermi 180×200 cm ponúka dostatok priestoru na pohodlné spanie pre dve osoby. Je ideálny pre tých, ktorí potrebujú priestor pre seba alebo ideálne ako manželskú posteľ.

Vybrané materiály a precízne remeselné spracovanie
Naša čalúnená posteľ Ludvika je vyrobená zo starostlivo vybraného dubového masívu, čo zaručuje jej odolnosť a dlhú životnosť. Každý kus dreva je starostlivo opracovaný a ošetrený prírodným olejom, ktorý nielen chráni povrch, ale aj zvýrazňuje prirodzenú krásu a štruktúru dreva. Táto povrchová úprava dodáva posteli prirodzenú krásu a elegantne zapadne do každého interiéru.

Elegantný a funkčný dizajn
Dominantou tejto postele je čalúnené čelo, ktoré je potiahnuté kvalitnou látkou sivej farby, ktorá je veľmi príjemná na dotyk. Čelo postele nielenže dodáva estetickú hodnotu, ale poskytuje aj pohodlie pri večernom čítaní alebo sledovaní obľúbeného filmu. Práve tento zmysel pre detail a kvalitu robí zo značky Ludvika neodolateľný klenot pre každého, kto túži po kombinácii elegancie a funkčnosti. Drevená posteľ je vyrobená z pevných spojov, aby zostala pevná a stabilná po mnoho rokov. Jeho robustný a majestátny vzhľad dodáva spálni pocit bezpečia a stability, takže je ideálny na vytvorenie pokojného prostredia.

Pohodlie a komfort
Kľúčovou vlastnosťou postele Ludvika je jej jedinečný systém dvoch matracov. Spodný pružinový matrac poskytuje pevný základ, zatiaľ čo horný penový matrac dodáva mäkkosť a pohodlie, ktoré si zamilujete. Oba matrace sú spojené suchým zipsom, aby sa neposúvali a nenarušovali vyvážený spánok. Odporúčame zachovať toto usporiadanie pre optimálne pohodlie – použitá kombinácia matracov je navrhnutá tak, aby spĺňala potreby aj tých najnáročnejších spáčov.

Nenechajte si ujsť príležitosť vlastniť túto jedinečnú čalúnenú dubovú posteľ Ludvika, ktorá dokonale spája krásu prírodného dreva s moderným komfortom. Investujte do svojho zdravia a pohody – pretože každý dobrý deň sa začína dobrým spánkom.

Často kladené otázky

Ako sa stará o posteľ? Odporúčame pravidelne ošetrovať drevo prírodným olejom, aby sa zachoval jeho prirodzený lesk a trvanlivosť. Čalúnenie sa dá ľahko vyčistiť mäkkou kefou alebo vysávačom.

Je možné matrace oddeliť a použiť iné? Pre optimálne pohodlie odporúčame ponechať matrace v rovnakom usporiadaní. Neodporúča sa ich oddeľovať alebo nahrádzať vrchný matrac iným.

Je montáž postele zložitá? Posteľ sa dodáva s jasným návodom na montáž a nevyžaduje si odborné znalosti. Je navrhnutý tak, aby sa dal rýchlo a jednoducho zostaviť.

Podrobnosti o výrobku:

  • Šírka: 185 cm
  • Dĺžka: 210 cm
  • Výška od zeme po hornú časť čela postele: 115 cm
  • Výška od zeme po vrch postele: 64 cm
  • Nosnosť: 180 kg
  • Čalúnenie: sivá farba bez možnosti výberu
  • Matrac: je súčasťou postele, nie je možné dodať len rám bez matraca

Investujte do čalúnenej dubovej postele Ludvika a užite si pokojný a osviežujúci spánok každú noc. Vaša spálňa si zaslúži luxus, ktorý táto posteľ ponúka.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 95 kg
Rozmery 200 × 180 × 115 cm
Dodávame

Materiál

Povrchová úprava

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Zobraziť iba recenzie v Slovenčina <!--(0)-->

Pridajte prvú recenziu pre “Čalúnená dubová posteľ Ludvika 180×200”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Mohlo by sa Vám páčiť…

Obľúbený nábytok

Stovky spokojných zákazníkov

Vážime si dôveru, ktorú v nás zákazníci vložili. Pozrite na recenzie, ktoré nám ľudia napísali.

Drevený masív

Pracujeme s masívnym drevom. Žiadna dyha, žiadne lamino! Náš nábytok vám vydrží dlhé roky.

Poctivé remeslo

Zakladáme si na kvalitne remeselne spracovanom nábytku s fajnovým finišom. Používame prvotriedne laky a oleja.

Mnoho produktov skladom

Máme plný sklad nábytku k okamžitej expedícii. Tovar na objednávku rýchlo naskladníme a posielame k Vám.

Napíšte nám, radi Vám pomôžeme s výberom tovaru.



Táto stránka je chránená pred spamen pomocou reCAPTCHA od Spoločnosti Google.
Zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky.