Často hľadáte: Postele Stoličky Jedálenské sety Skrine Výpredaj

Vyhľadať
Close this search box.

Napíšte nám

Komoda do obývacej izby Piemont 09

5 rokov záruka

Výnos tovaru
na poschodie

Vrátenie tovaru
do 60 dní

100% drevený masív

Komoda do obývačky Piedmont 09 je nielen praktickým a funkčným kusom nábytku, ale aj dizajnovým prvkom s modernými prvkami.

Skladom

Najnižšia cena produktu za posledných 30 dní pred zľavou dodáme do 10 pracovných dnídodáme do 2-9 týždňov

Posledných 4 ks skladom!

1 176 

Popis

Komoda do obývacej izby Piemont 09

Vitajte vo svete luxusu a sofistikovaného dizajnu. Predstavujeme vám komodu do obývačky Piemont 09 – výrazný kus nábytku, ktorý obohatí každý interiér a dodá mu nezameniteľný charakter.

Exkluzívne materiály: komoda je vyrobená z výberového masívneho dubového dreva, ktoré nielen krásne vyzerá, ale je aj mimoriadne odolné a trvácne. Takto si môžete byť istí, že investujete do kvality, ktorá vydrží po celé generácie.

Elegantný dizajn: zaoblené hrany a čierne minimalistické úchyty robia z tejto komody vizuálny skvost. Dizajnéri venovali pozornosť každému detailu, aby sa dubová komoda stala ozdobou vašej obývačky. Tento štýlový kus nábytku možno použiť aj ako komodu v spálni, kde vytvorí príjemnú atmosféru.

Funkčnosť a úložný priestor: masívna komoda s tromi dvierkami a deviatimi policami ponúka dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby. Každý kus je vybavený tromi policami, ktoré umožňujú efektívne usporiadanie vašich vecí. Po stranách nájdete sklenené vitríny s jednou sklenenou policou, kde si môžete vystaviť svoje najcennejšie predmety.

Senzorové osvetlenie LED: sklenené časti vitríny sú vybavené elegantným osvetlením LED, ktoré funguje na základe senzora umiestneného na boku vitríny. Tento detail dodáva komode moderný vzhľad a zároveň uľahčuje orientáciu vo večerných hodinách. Zapínanie a vypínanie je tak veľmi pohodlné a intuitívne.

Prírodné ošetrenie: povrch komody je ošetrený prírodným olejom LIVOS, ktorý chráni a zvýrazňuje prirodzenú krásu dreva. Starostlivosť o povrch komody je veľmi jednoduchá – stačí pravidelne utierať prach a občas premaľovať olejom, aby bolo drevo chránené a krásne.

Pohodlie a praktickosť: masívna komoda Piemont 09 sa dodáva kompletne zmontovaná, takže si nemusíte robiť starosti s montážou. Stačí ho umiestniť na požadované miesto a začať využívať všetky jeho výhody. Zadná časť nie je viditeľná, čo znamená, že truhlicu môžete ľahko umiestniť k stene bez toho, aby ste narušili estetiku vášho interiéru.

Masívna komoda Piemont 09 je súčasťou kolekcie PIEMONT, čo znamená, že ju môžete ľahko kombinovať s ďalšími kusmi nábytku, ako sú šatníková skriňa, vitrína, lavica a komody rôznych dizajnov. Vytvorte harmonický a jednotný interiér, ktorý vyzerá dokonale zladený.

Podrobnosti o výrobku:

  • Výška: 108 cm
  • Šírka: 198 cm
  • Hĺbka: 38 cm

Nečakajte a doplňte svoj domov o kúsok, ktorý vás bude tešiť každý deň. Drevená komoda Piemont 09 je synonymom elegancie, kvality a nadčasového dizajnu.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 135 kg
Rozmery 38 × 198 × 108 cm
Dodávame

Povrchová úprava

Materiál

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Zobraziť iba recenzie v Slovenčina

Pridajte prvú recenziu pre “Komoda do obývacej izby Piemont 09”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Mohlo by sa Vám páčiť…

Obľúbený nábytok

Stovky spokojných zákazníkov

Vážime si dôveru, ktorú v nás zákazníci vložili. Pozrite na recenzie, ktoré nám ľudia napísali.

Drevený masív

Pracujeme s masívnym drevom. Žiadna dyha, žiadne lamino! Náš nábytok vám vydrží dlhé roky.

Poctivé remeslo

Zakladáme si na kvalitne remeselne spracovanom nábytku s fajnovým finišom. Používame prvotriedne laky a oleja.

Mnoho produktov skladom

Máme plný sklad nábytku k okamžitej expedícii. Tovar na objednávku rýchlo naskladníme a posielame k Vám.

Napíšte nám, radi Vám pomôžeme s výberom tovaru.



Táto stránka je chránená pred spamen pomocou reCAPTCHA od Spoločnosti Google.
Zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky.