Často hľadáte: Postele Stoličky Jedálenské sety Skrine Výpredaj

Vyhľadať
Close this search box.

Napíšte nám

Dubová vitrína Piemont 12

5 rokov záruka

Výnos tovaru
na poschodie

Vrátenie tovaru
do 60 dní

100% drevený masív

Dubová vitrína Piemont 12 – elegantný dizajn, prvotriedne materiály a premyslené detaily robia z tejto vitríny ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá kombináciu krásy a funkčnosti.

Skladom

Najnižšia cena produktu za posledných 30 dní pred zľavou dodáme do 10 pracovných dnídodáme do 2-9 týždňov

Posledných 4 ks skladom!

1 134 

Popis

Dubová vitrína Piemont 12 – Váš klenot domácej elegancie

Predstavujeme vám dubovú vitrínu Piemont 12, špičkový kus nábytku, ktorý vnesie do vášho domova nádych elegancie a nadčasovej krásy. Táto vitrína nie je len ďalším úložným priestorom – je to umelecké dielo, ktoré spája najkvalitnejšie materiály s precíznym remeselným spracovaním.

Vynikajúci materiál: vitrína je vyrobená z vybraného masívneho dubového dreva, ktoré je nielen odolné a stabilné, ale prináša aj prirodzenú krásu a teplý nádych do vášho interiéru. Dubové drevo je známe svojou pevnosťou a odolnosťou, čo znamená, že vám vitrína bude slúžiť dlhé roky.

Sofistikovaný dizajn: elegantný a jednoduchý dizajn s čiernymi úchytkami na dverách prináša moderný vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru. Zaoblené hrany dodávajú vitríne jemnosť a bezpečnosť, čo ocenia najmä rodiny s malými deťmi. Tento prepracovaný dizajn zaručuje, že drevená vitrína Piedmont 12 bude ozdobou každého priestoru.

Praktické usporiadanie: dvoje dverí ukrývajú desať priestranných políc (päť na každej strane), ktoré poskytujú dostatok priestoru na uloženie vašich cenností, kníh, riadu alebo dekorácií. V strede vitríny sa nachádza sklenená časť s jednou sklenenou policou, ktorá je ideálna na vystavenie vašich najcennejších predmetov. Každá polica je určená na uloženie bežných domácich predmetov, kníh, riadu alebo dekorácií. Dubové drevo a robustná konštrukcia vitríny zaručujú vysokú nosnosť a stabilitu.

Efektívne osvetlenie: zabudované osvetlenie LED jemne zvýrazňuje vystavené predmety a vytvára príjemnú a elegantnú atmosféru. Osvetlenie nielen zlepšuje viditeľnosť, ale dodáva interiéru aj nádych luxusu. Osvetlenie LED funguje na základe senzora, ktorý je umiestnený na boku vitríny. Zapínanie a vypínanie je tak veľmi pohodlné a intuitívne.

Kvalitná povrchová úprava: Povrch vitríny je ošetrený prírodným olejom LIVOS, ktorý chráni drevo a zároveň zachováva jeho prirodzenú krásu. Olejová povrchová úprava dodáva drevu jemný lesk a chráni ho pred poškodením a vlhkosťou. Vďaka použitiu prírodného oleja LIVOS je starostlivosť o povrch displeja jednoduchá. Stačí pravidelne utierať prach a občas premaľovať olejom, aby bolo drevo chránené a krásne.

Robustná konštrukcia: pevný a stabilný rám z masívneho dubového dreva zaručuje, že vitrína vydrží každodenné používanie. Zadná strana nie je otočená, čo je ideálne na umiestnenie vitríny k stene a maximalizáciu priestoru v miestnosti.

Montáž: túto sklenenú vitrínu nie je potrebné montovať, dodáva sa kompletne zmontovaná, takže si môžete okamžite vychutnať jej praktické a estetické výhody.

Dubová vitrína Piemont 12 je súčasťou kolekcie PIEMONT, čo znamená, že ju môžete ľahko kombinovať s ďalšími kusmi nábytku, ako sú šatníky, lavice a komody rôznych dizajnov. Vytvorte harmonický a jednotný interiér, ktorý vyzerá dokonale zladený.

Podrobnosti o výrobku:

  • Výška: 205 cm
  • Šírka: 99 cm
  • Hĺbka: 38 cm

Nečakajte, pretože táto sklenená vitrína je nádherný kúsok a len pár kliknutí ju delí od toho, aby sa stala súčasťou vášho života!

Ďalšie informácie

Hmotnosť 90 kg
Rozmery 38 × 99 × 205 cm
Dodávame

Povrchová úprava

Materiál

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Zobraziť iba recenzie v Slovenčina

Pridajte prvú recenziu pre “Dubová vitrína Piemont 12”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Mohlo by sa Vám páčiť…

Obľúbený nábytok

Stovky spokojných zákazníkov

Vážime si dôveru, ktorú v nás zákazníci vložili. Pozrite na recenzie, ktoré nám ľudia napísali.

Drevený masív

Pracujeme s masívnym drevom. Žiadna dyha, žiadne lamino! Náš nábytok vám vydrží dlhé roky.

Poctivé remeslo

Zakladáme si na kvalitne remeselne spracovanom nábytku s fajnovým finišom. Používame prvotriedne laky a oleja.

Mnoho produktov skladom

Máme plný sklad nábytku k okamžitej expedícii. Tovar na objednávku rýchlo naskladníme a posielame k Vám.

Napíšte nám, radi Vám pomôžeme s výberom tovaru.



Táto stránka je chránená pred spamen pomocou reCAPTCHA od Spoločnosti Google.
Zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky.