Vyhľadať
Close this search box.

Napíšte nám

Ako zariadiť byt masívnym nábytkom?

Možno si chcete vybaviť byt masívnym dreveným nábytkom, Ale neviete ako. Hovoríte si, že patrí skôr niekam na chalupu, alebo do veľkého domu, alebo sa jednoducho nehodí k Vám a k Vášmu existujúcemu nábytku. Zbavte sa všetkých predsudkov a poďme sa pozrieť, ako sa dá s masívnym dreveným nábytkom pracovať v rozličných interiéroch.

Hneď zo začiatku je potrebné vyvrátiť poveru, že masívny nábytok sa nehodí do moderných interiérov. samotný nábytok z masívu môže byť veľmi moderné. Je len potrebné vyberať nábytok jednoduchých tvarov a bez zdobenia. Pozrite sa do e-shopu pre inšpiráciu.

Dnešné moderné interiérový dizajn sa však neobmedzuje na konštrukčne jednoduchý a strohý nábytok, ale naopak kombinuje rôzne štýly. Nemusíte sa tak báť ani kombinácia ozdobenejšieho nábytku s modernými a jednoduchými kusy. ani kombinácia masívu a farieb vo vysokom lesku nie je tabu. Dôležité je vždy dbať na niekoľko pravidiel.

Vytvorte si obmedzenú paletu farieb (asi 3 farby). Jednu farbu si schovajte pre farbu samotného masívu. Ďalšie farbu zvoľte neutrálne (napr. Biela, béžová, šedá, čierna …) a posledný čoby výraznú dizajnovú farbu. Keď sa budete držať tohto jednoduchého pravidla, nemusíte sa už báť experimentovať s rôznymi kusmi nábytku a rôznymi kombináciami. Pozrite sa do e-shopu a uvidíte, že masívne drevo je materiál, s ktorým je radosť pracovať.

Ďalším dobrým pravidlom pri kombinovaní rôznych kusov nábytku je obmedzenie materiálov. Je určite vhodné kombinovať 2, maximálne 3 rôzne materiály (napr. drevený masív , Povrch s vysokým leskom a sklo). Dôležité je ale tiež dbať na podobný typ a odtieň dreva. Aj keď vybavíte celý interiér nábytkom z masívneho dreva , Je lepšie sa držať jednej dreviny, poťažmo aspoň rovnakej povrchovej úpravy (olej, lak, farebný olej a pod.).

Pamätajte si, že menej je viac. Ak teda vybavujete napriklad celú izbu novým nábytkom, vyberte si určitú farebnú paletu a tej sa držte. Zvoľte si takisto určitý charakter dreva a jeho povrchovú úpravu, tak zaistíte, že bude priestor harmonický a zladený. Pokiaľ chcete dovybaviť už vybavená izba novým masívnym nábytkom , Hľadajte nábytok v podobnom odtieni. Pozerajte sa aj na detaily (aké máte záclony, akú farbu má podlaha pod.) A vyberte si kúsok, kde sa nejaká charakteristika vašej izby odrazí. Ale hlavne sa toho nebojte, masívny nábytok sála teplom, prináša do Vášho domova útulnosť a kus prírody.

Ďalšie články

Kam ďalej?

Nakupujete vo veľkom?

Potrebujete vybaviť reštauráciu, hotelalebo kanceláriu? Urobte dopyt a my Vás kontaktujeme s veľkoobchodnú ponukou masívneho nábytku.

Poslať dopyt

Alebo napíšte priamo na e-mail: info@gregorynabytek.czalebo volajte 774 935 632.



Napíšte nám, radi Vám pomôžeme s výberom tovaru.



Táto stránka je chránená pred spamen pomocou reCAPTCHA od Spoločnosti Google.
Zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky.

Dáme Vám zľavu!

Prihláste si odber nášho newsletteru a získajte zľavu 3% na Váš nákup.